За нас

Светослава Алексова
кинезитерапевт 

За мен истинската красота е чувство, не визия. SA’bella beauty е моята мисия за всеки ден – да бъдем в кондиция, здрави и обичащи себе си.

Като спортист, отлично знам как тялото ми може да бъде в най-доброто състояние и форма, въпреки това винаги съм смятала, че вътрешната светлина озарява лицето и тялото и е това, което ги прави най-привлекателни. Факт е, че жените, а и през последните години и мъжете, независимо от възрастта, ежедневно се вторачваме в огледалото, искайки да премахнем някоя досадна бръчица, пъпка или да повдигнем и намалим някоя  част от тялото си. Моят опит до момента показва, че много хора имат нужда от уединено, удобно и независимо пространство и професионална, навременна и адекватна подкрепа и намеса, за да извлекат за себе си позитивен и траен както психологически, така и физически ефект.

В света, в който живеем, постигането на оптималното за красотата и свежестта ни е възпрепятствано от много фактори. Ето защо създадох SA’bella beauty, за да се вдъхновим да преоткрием красотата си, тази, която ни носи щастие. Разполагаме със солиден инструментариум от най-добрите методи на пазара в момента. Вече 15 години работя в сферата на здравето, красотата и спорта и освен кинезитерапевт съм и сертифициран треньор LPG FRANCE , POWER PLATE – USA “.

Христина Танчева
гримьор и козметик

В SA’bella beauty ще се срещнете с мен Христина Танчева- гримьор и козметик, за да подчертая сиянието на вашето лице с правилната грижа и знание. Приоритет за мен е да подчертая най-силната черта на всяко лице и да посъветвам как всеки да прави това за себе си.

Пътят ми като гримьор започна от Нова телевизия, където като един дъх минаха 5 години, в които овладях пълната палитра на професията си. От 7 години развивам индивидуални и групови обучения за самогримиране и продуктови консултации.

Като козметик най-важното за мен е здравето на кожата, което е равносилно на свежест и красота. Със знанията и уменията, които имам, използвайки всички модерни методи и технологии в грижата за кожата на лицето, се стремя да постигна именно това – по-здрава и тонизирана кожа на лицето. За мен по-малкото е повече. Ето защо моят фокус е върху това как с минимално количество грим и точната и навременна грижа, да се постигне максимален резултат.

Избор на език Choose your language