Химически пилинг Filorgа

Златен стандарт за качество и безопасност. Пилинги на основата на глюконолактон.

Без зачервяване и последващо лющене на кожата.

– LIGHT PEEL – 20% бадемова киселина и глюконолактон. Подходящ за чувствителна кожа, може да се прави и през лятото. 365 дни в годината. Почиства перфектно, отпушва порите, хидратира, фините линии са намалени, а кожата е с по-бляскав тен.
– BRIGHT PEEL – 50% глюконолактон, лимонена, фитикова и гликолова киселина. Подходящ за нормална кожа. Ефикасно отсранява пигментации и мелазма, изравнява и изсветлява тена и изглажда кожата.
– TIME PEEL – 50% гликолова киселина и глюконолактон. Подходящ за нормална кожа. Има силно антиейдж действие, изглажда бръчките, стяга кожата и възвръща естесвеният й блясък.

Процедурата протича в следната последователност:
– Дегримиране
– PRE-PEEL – намаляме pH на кожата до 4%, подготовка за процедурата.
– LIGHT PEEL- Нанасяме самия пилинг, едва 10мин. pH спада до 3%.
– POST – PEEL- неутрализация , който връща pH на кожата до 8%.
– Успокояваща маска.

Продължителност:

  • 45 мин.
    Цена : 70 лв
    Цена лице и деколте: 85 лв

Още от нашите процедури

За нас

SA’bella beauty е мисия за всеки ден. Уединено, удобно и независимо пространство, в което да се вдъхновим да преоткрием красотата си, тази която ни носи щастие.

Светослава Алексова – кинезетерапевт. Вече 15 години работи в сферата на здравето, красотата и спорта и освен кинезетерапевт е и сертифициран треньор по LPG FRANCE, POWER PLATE – USA.

Христина Танчева – гримьор и козметик. В SA’bella beauty развива обучения за самогримиране. Чрез модерни методи и технологии, се стреми да постигне по – здрава и тонизирана кожа.

Избор на език Choose your language