Терапия /Медицинската endermologie®

Използвайки изключителният патент на LPG®, който комбинира моторизирани ролки и клапи, медицинската техника на endermologie® осигурява по интензивна и прецизна, но приятна стимулация на повърхността на кожата, за да активира естествените физиологични процеси в дълбочина.

Проведени от обучен професионалист, медицинските сеанси endermologie® могат да лекуват всички трансформации на съединителната тъкан (изгаряния, белези, фиброза и др.), Проблеми с кръвообращението и мускулни патологии (лезии, контрактури и т.н.) естествено и безболезнено, без никакви странични ефекти.

Тези лечения значително намаляват физическите признаци и симптоми (като болка, загуба на подвижност на ставите, мускулно напрежение, скованост, болезненост и др.), Така че да проправят път за бързо завръщане към активен живот.

Венозни проблеми с LPG®

Факторите бременност, наднормено тегло, фамилна обремененост, продължително стоене в право положение са причини за разширени вени, венозна недостатъчност.

SA’bella разполага с ефикасни патентовани техники LPG® ,които подобряват венозната и лимфната циркулация, поддържат стените на вените в тонус. Добри резултати при лимфедеми, след операция, травматичен оток, наследствени фактори. LPG® техниката е с вибрационни потупващи движения. Приятна е, и дава стабилни резултати .

Времетраене:

 • 20 мин- цена 35 лв
 • 40 мин- цена 50 лв.

  Последователност на процедурите веднъж седмично.
  Процедурите се изпълнява с трико, което ще отриете в SA’ bella .

Болки в гърба / скованост с LPG®

Лечебният LPG® масаж е в помощ, на нас кинезитерапевтите във борбата с проблема ”болки в гърба”.

Лумбаго, ишиас, херния, болки в долната част на гърба … Често считан за бича на възрастта, болките в гърба могат да пречат на качеството ви на живот, ако не се лекуват.

Болките в гърба имат множество причини и могат да се влошат с времето.

Заседнал начин на живот, стрес, наднормено тегло, лоша стойка в работа или прекарвайки дълго време пред компютър са някои от лошите ни навици, които допринасят за болки в гърба.

LPG® масажът освобождава напрежението и блокажите в гърба, врата, кръста , раменете и след физическо натоварване и стрес, с цел подобряването на съединителната тъкан и подобряване обема на
движение в ставите.

В SA’bella може, да си подарите здраве и красота, с този полезен масаж.

Времетраене:

 • 15 мин- цена 30 лв.
 • 40 мин- ценя 50 лв.

  Последователност на процедурите веднъж седмично.

Белези с LPG®

Медицинската endermologie® е технология на новото време, разработена да стимулира клетъчния метаболизъм, за бързи и дълготрайни резултати при заличаването на пресни и стари белези от – операции, наранявания, инциденти, секцио, стрии.

LPG® с функция да се работи белег дори и във фазата на възпаление , като се третира зоната около самия белег, с цел предпазване от сраствания, контрактури и последващи проблеми .

Отлично средство за изглаждане релефа на белега и подвижността му при стари белези с фибрози и сраствания.

Възможно е да се работи върху всякакви белези и да се предотврати необходимостта от допълнителна операция:
– Белези с признаци на възпаление
– Стари белези
– Хирургични или травматични белези
– След цезарово сечение.

Времетраене:

 • 10- 15 мин- цена 30 лв.

  Последователност на процедурите 2 пъти седмично.

Изгаряне с LPG®

Медицинската endermologie® е изключително добре разработена за превенция след изгаряне.

Подобрява външния вид на белега и е превенция за възможни функционални проблеми, например: ограничаване на обема на движение, причиняване на болка или намеса в работата на определени органи.

Технологията endermologie® позволява безболезнено да се работи върху белези от изгаряне и белези в ранен етап. Това лечение стимулира производството на естествен колаген и еластин, облекчава болката и възстановява подвижността.

Изгаряне, дори след присаждане на кожа.

Времетраене:

 • Определя се от вида и размера на третираният участък 5-30 мин;

  Последователност на процедурите 1-2 пъти седмично.

Преди / след операция липосукция с LPG®

Хирургията/ Липосукция, пластики …/ има нужда от физиологична подготовка преди операцията. За да ви помогне в този процес , LPG® разработи LPG ACTIVE LIFE®: предоперативни и програма за следоперативни грижи, създадена в сътрудничество с хирурзи, болнични специалисти по рехабилитация и физиотерапевти.

Благодарение на медицинските техники endermologie® предлага, персонализирана грижа за пациента за по-голям комфорт, но и за по-бърза и по-ефективна рехабилитация.

Преди операцията, медицинската техника endermologie® помага да се подготви и омекоти тъканта на кожата, за да се ограничат страничните ефекти и усложненията, да се улесни процедурата и по този начин да се постигне максимален успех на операцията. След операцията дрениращият ефект на лечението позволява по-бързото възстановяване от операцията. LPG®стимулира клетките на дермата, така че да възстанови гъвкавостта и еластичността на кожата, да насърчи заздравяването и да възстанови движението. Това естествено, безболезнено лечение няма странични ефекти.

Времетраене:

 • 40 мин- 60 лв
 • 20 мин- 35 лв

  Препоръчват се 3-4 процедури преди операция и сесия от процедури след операция.

  Първият месец 3 пъти седмично, постепенно се разрежда последователността.

  Изпълняват се със специален костюм/ трико, което можете да закупите в SAʼbellа.

  Предлагаме пакети с отстъпка.

Мускулни и сухожилни травми с LPG®

LPG® патентована програма със специално разработени различни накрайници в помощ, при мускулни спазми, руптури, пренапрежение, отоци, разкъсвания, фибрози, проблеми със сухожилията или ставните връзки.

Терпията е подходяща също и за възпалени мускули, дисбаланс на сухожилия и връзки. Отлично средство при загуба на подвижност. Бързо въстановяване след счупвания, операция на стави , връзки / минискус, кръстни връзки/.

Бързо елимимниране на отока, болката, срастванията в съединителната тъкан, ограниченият обем на движение.

Времетраене:

 • 15-20 мин 35 лв.

Още от нашите процедури

За нас

SA’bella beauty е мисия за всеки ден. Уединено, удобно и независимо пространство, в което да се вдъхновим да преоткрием красотата си, тази която ни носи щастие.

Светослава Алексова – кинезетерапевт. Вече 15 години работи в сферата на здравето, красотата и спорта и освен кинезетерапевт е и сертифициран треньор по LPG FRANCE, POWER PLATE – USA.

Христина Танчева – гримьор и козметик. В SA’bella beauty развива обучения за самогримиране. Чрез модерни методи и технологии, се стреми да постигне по – здрава и тонизирана кожа.

Избор на език Choose your language