Пожелай си сияйна кожа през 2021!

На прага на Новата година - ах, така чаканата 2021 - ново начало с безкрайни възможности да се посветите на себе си. Трябва само да добавите малко усилия на правилните места, за да дадете искра на трансформиращи моменти за себе си и своята кожа.

Сподели

На прага на Новата година – ах, така чаканата 2021 – ново начало с безкрайни възможности да се посветите на себе си. Трябва само да добавите малко усилия на правилните места, за да дадете искра на трансформиращи моменти за себе си и своята кожа.

Искрящ вид – звучи нереално, но простичко казано това е здрава кожа – добре подхранена, балансирана и хидратирана. През последните години все повече се налага интересна тенденция, която превзема социалните мрежи с безбройни вариации на едни и същи #skingoals за бляскав вид – „стъклена кожа“, „медена кожа“, „йога кожа“, „безоблачна кожа“, „огледална кожа“, но от къде да започнете Вие? Затова екипът на Sa’bella e тук и през следващата година ще продължи да ви помага с информация за основните решения и идеи как да задълбочите ритуалите си за грижа и с професионална намеса, за да постигнете по-лесно желаните резултати.

Да, ще бъде необходимо търпение, ще има опити и грешки докато се научите да слушате своята кожа и докато разберете от какво се нуждае, за да разцъфти лицето ви, но това съвсем не е невъзможно, нито трябва да бъде прекалено предизвикателно. Положете основата и надграждайте като се фокусирате над постоянен режим, който ще Ви помогне да се почувствате по-комфортно и щастливи в „собствената си кожа“. Няма нужда да започвате със 100 нови продукти и 25 ежедневни стъпки за грижа. Препоръчваме да стартирате с няколко страхотни продукти и да се придържате към тях ежедневно. Постоянството е ключът към добрите резултати!

Тук сме и да се погрижим за вас! Освен серията за домашна употреба, добавете във Вашия режим и професионална козметична грижа и процедури. Те ще ви доближат до желаните резултати и ще помогнат да постигнете чувство на хармония, баланс и повече увереност в себе си. Ние ще ви консултираме в избора на продукти и допълнителни процедури, а вие отделете времето и направете инвестицията, защото ЗАСЛУЖАВАТЕ. Повече за основните стъпки към вашата сийяна кожа ще намерите в следващите публикации – очаквайте през януари интересни факти за първата и най съществена от тях  Двойно почистване на лицето – какво е това, как да го прилагаме правилно и как ще преобрази кожата ви? Ето и няколко от нашите топ процедури, които да опитате през 2021, за да сбъднем заедно Вашето желание:

Диамантено Микродермабразио, Ултразвуково почистване, Химически пилинг, Мобилифт, Радиочестотен лифтинг , Мезотерапия, BIO NUTRI GLOW .

Щастието е навик, грижата за вашата кожа също. Какво чакате? 2021 е Вашата година да БЛЕСТИТЕ!

Абонирайте се за нашите новини

Предишни публикации

Подпечатано с целувка

Червилото се носи, за да изглеждаме добре, да бъдем видяни сред тълпата. Носи се, когато отиваме на парти и когато отиваме на работа. Носи се

Избор на език Choose your language