Здрав дух в здраво тяло с POWER PLATE

Здрав дух в здраво тяло с POWER PLATE
Вибриращата платформа Power Plate е уникална поради нейните функции да стимулира мускулите, да подобрява потока на лимфата и да увеличава кръвообращението и оксигенациятада, както и да намалява кръвното налягане.

Сподели

Защо да тренираме с Power Plate?

Платформата Power Plate има изключително широк спектър от ползи за здравето – тя въздейства върху баланса, гъвкавостта и силата на тялото,  подобрява циркулацията и оказва ефект върху процесите на детоксикация,  редуциране на теглото и появата на целулит, а също така има способността да намалява болката и да облекчава стреса.

Вибриращата платформа Power Plate е уникална поради нейните функции да  стимулира мускулите, да подобрява потока на лимфата и да увеличава кръвообращението и оксигенациятада, както и да намалява кръвното налягане.

Какво се случва по време на тренировка?

Тренировката с Power Plate дестабилизира тялото и по този начин насърчава рефлексивното ангажиране на меките тъкани. Така неволевата мускулна активност импулсира бързи, рефлексни реакции в мускулните влакна, водещи до увеличаване на циркулацията. С други думи, тя активно развива баланса, мобилността, стабилността, силата и двигателния контрол на физическото тяло и всичко това за значително по-кратко време, отколкото при традиционните методи на тренировка.

Технологията Power Plate използва вибрационна платформа, която се движи от 25 до 50 пъти в секунда. Вибрациите са безопасни, хармонични и с последователни нива на вибриране, движещи се в три посоки – нагоре и надолу, напред и назад, и встрани.

Тренировките са подходящи за хора от всички възрасти и с всякакви физически способности. Препоръчват се от две до три сесии на седмица, всяка с продължителност между 15 и 30 минути, като задължителният интервал на възстановителна почивка между тях е между 48 и 72 часа.

Защо вибрационните тренировки с Power Plate са толкова привлекателни?

Вибрационната платформа предлага следните функции, които я правят незаменима на фона на стандартните методи на тренировка:

  • Лесна употреба – с функционалността си за бързо стартиране и многобройните тренировъчни режими в приложението Power Plate, тя е подходяща дори за начинаещи;
  • По-бързи тренировки – 30-минутна тренировка с Power Plate ви дава същите, ако не и по-добри резултати, отколкото да прекарате час и половина във фитнеса;
  • Насърчава отслабването – с повишена интензивност ще изгорите повече калории за по-малко време, отколкото ако сте изпълнявали същото упражнение на постелката;
  • Намалява болката и подобрява възстановяването – масажната функция може да облекчи точките на болка и да подпомогне възстановяването ви след дълги упражнения.

Без съмнение тренировките с Power Plate са един от най-съвременнните и лесни методи за ефективно въздействие върху множеството аспекти на нашето тяло.

Не се колебайте да ни се обадете, за да планираме вашата Power Plate програма!

Вече повече от 15 години помагаме на хората да изглеждат, да се чувстват и да живеят по-добре.

Абонирайте се за нашите новини

Предишни публикации

Подпечатано с целувка

Червилото се носи, за да изглеждаме добре, да бъдем видяни сред тълпата. Носи се, когато отиваме на парти и когато отиваме на работа. Носи се

Избор на език Choose your language